Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Klantervaringen

Ik zou het iedereen aanraden!

Al bijna 24 jaar kom ik bij Claudia in de salon voor pedicure behandelingen. Ik had last van ingegroeide teennagels en sindsdien heb ik geen last meer. Ook voor het reinigen van mijn gezicht en advies over make-up en verzorgingsproducten word ik fijn geholpen. Het is er gezellig, warm en schoon. Ik zou het iedereen aanraden met klachten of andere redenen. Ik kom er niet voor niets al 24 jaar!
Trudy Berkhout

 

Ik werd kundig geïnformeerd

Voordat ik naar Claudia toeging had ik twijfels of ik zou moeten wennen aan de persoon en aan de manier van behandelen. Ik ben inmiddels alweer een aantal jaren trouwe klant en voel me op mijn gemak. Ik werd goed en kundig geïnformeerd over de behandelmogelijkheden. Er wordt niets opgedrongen en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit. Wat ik verder prettig vind is de heerlijke rustige muziek.
Gea van Dijk

 

Zeer betrouwbaar

Ervaring is optimaal en het resultaat is prima. Een prima behandeling en zeer betrouwbaar. Dus voor iedereen een aanrader.
Alex Bakkie

 

Inmiddels is mijn man ook vaste klant

Ik was opzoek naar een schoonheidssalon in mijn omgeving. Bij het zoeken via internet kwam ik terecht bij schoonheidssalon Claudia. Na de eerste kennismaking voelde het al direct goed. De gezichtsbehandeling is iedere keer weer een goede opkikker voor mijn huid. Inmiddels is mijn man ook vaste klant geworden. Hij gaat regelmatig voor een pedicure behandeling. Ook hij is uiterst tevreden. Schoonheidssalon Claudia zal ik iedereen aanraden van jong tot oud. Je ontvangt goed advies en altijd een hartelijk welkom.
Monique Arkesteijn

 

De tijd voor je neemt

Het voelde gelijk goed en ben heel tevreden. Claudia neemt de tijd voor je en dat voelt heel fijn.
Kirsten Heilbron

 

Ik zou het ook zeker andere mannen aanraden

Het leek mij altijd heerlijk om eens een behandeling te ondergaan. Maar op de een of andere manier nam ik nooit de tijd en moeite om eens een afspraak te maken. De eerste afspraak heb ik dan ook cadeau gekregen van mijn vriendin Manon.

Mijn ervaringen zijn niet anders dan positief. Misschien ook wel door de no-nonsense aanpak. Wat ik daarmee bedoel is dat de manier en de sfeer die dat met zich brengt, afwijkt van het clichébeeld van een schoonheidssalon wat voor mannen een drempel kan zijn om eens een keer een behandeling te ondergaan.

Ik zou het ook zeker andere mannen aanraden, die het idee van een regelmatige behandeling aanspreekt, maar het niet zien zitten om die te ondergaan in een ‘girly’ omgeving en verder gewoon iedereen die zin heeft in een lekker moment voor zich zelf in een ontspannen setting.
Miquel de jong