Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Waarom wij houden van de Calendula rijstekiemolie

25 februari 2020 door Claudia van der Harst

Door: Alexa Eijkman

Oh la la, wat een topper is onze verzorgende Multi Use Oil Calendula Rijstkiem toch. Het is een (h)eerlijk maar ook een veelzijdig product. 100% natuurzuiver, biologisch en puur! De olie voelt daarnaast ook nog eens zijdezacht aan en maakt je huid lekker soepel.

Review van een klant:”Heerlijke olie die doet wat ie moet doen zonder vet aan te voelen. Echt een aanrader!”

Waar kun je Rijstkiem Multi Use Oil voor gebruiken?

Multi Use Oil is zeer veelzijdig! Het is te gebruiken als:

– dag- en nachtcrème

– bodylotion (op vochtige huid)

– gelaatsolie

– verzorging van droge armen en benen

– scheerolie

– massage olie

– haarbescherming tegen föhnen (wat druppels verdelen over je haarpunten)

Het is de ideale reiniger van (oog) make-up. Tip: “Maak het wattenschijfje eerst vochtig (even uitknijpen), doe een beetje olie erop, houd het watje even op je oog vast en je make-up vliegt er af zonder waasje achter te laten. Voor ‘s nachts heb je dan meteen een mooi biologisch serum voor je ogen.”

Wanneer gebruik je Calendula Rijstkiem Olie?

De Calendula Rijstkiem Olie is zeer geschikt voor mensen met een overgevoelige huid of een (noten)allergie. Doordat er aan de Calendula Rijstkiem olie geen etherische olie is toegevoegd, is Multi Use Oil Calendula Rijstkiem geurloos.

Onze Rijstkiem Calendula producten zijn geschikt voor de huid aangedaan door allergieën of andere aandoeningen omdat er geen etherische oliën aan zijn toegevoegd. Zo is amandelolie bijvoorbeeld vervangen door rijstkiemolie. Alle andere Multi Use Oils (lavendel, roos, eucalyptus en rode mandarijn) zijn uiteraard ook vrij van synthetische parfums en alcohol en 100% natuurzuiver.

Extra tip: de Multi Use Oil Calendula Rijstkiem trekt nóg beter in als je het gebruikt in combinatie met Rose Water Skin Spray. Daarnaast heb je ook nog eens minder olie nodig. De olie kun je natuurlijk ook gewoon aanbrengen op een vochtige huid. De Multi Use Oil Calendula Rijstkiem is verkrijgbaar in 30 ml, 150 ml.

 

Lees ook