Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Knalrood doorbloed gezicht is juist goed

7 april 2020 door Claudia van der Harst

Door: Alexa Eijkman

Het komt vaak voor dat (nieuwe) klanten in paniek bellen omdat hun gezicht helemaal rood is na het gebruik van een huidverbeterend product van Botanical Beauty. Wist je dat dit juist een heel goed teken is? Je huid krijgt een detox, wordt wakker geschud en is aan het resetten. Oude troep wordt eruit gegooid en mineralen worden aangevuld. In de huidverbeterende producten van Botanical Beauty zitten 100% werkende voedingsstoffen waardoor je huid zelf aan het werk kan gaan.

Een kwartier of soms een paar uur later trekt de roodheid altijd weer weg en is de huid stralend, gevoed en superzacht. Je zou eventueel de roodheid nog kunnen verzachten cq. ‘blussen’ met Witte Leem of Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Een reactie is dus juist precies wat je wilt om de huid zelf aan het werk te zetten. Zo komt de doorbloeding van de huid op gang en gaat de huid ook van binnenuit verbeteren. Er zijn verschillende huidverbeterende producten van Botanical Beauty die de huid op een goede manier ‘prikkelen’. Dit zijn bijvoorbeeld het Scrub- en KleimaskerDode Zee ModderFace ScrubsDode Zee Water Puur en de Body Scrubs.

Het is een heel goed teken als je huid lekker gaat tintelen. Het is juist de bedoeling dat je huid reageert en in werking wordt gezet. Je huid krijgt eigenlijk een flinke boost en zakt daarna rustig terug. Let op! Een huid reageert niet altijd. Een reactie zie je vaak als je overstapt van synthetische producten (lees het blog over paraffineverslaving) naar zuiver biologische of als het product nieuw is. Of als je ongesteld bent. Na een tijdje gebruiken komt het steeds minder voor. De mineralen zijn dan op peil en je huid hoeft niet meer zo hard te werken om afvalstoffen af te voeren en mineralen aan te vullen.

Tip! Gebruik geen Face Scrub of Scrub- en Kleimasker als je die avond een borrel of feestje hebt. Doe het op een rustig moment en ga daarna lekker relaxen.

Als je gezicht dus knalrood wordt na een Botanical Beauty-product, laat je niet afschrikken, maar zet door!

 

Lees ook