Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Rijpere huid

Ben je 45 jaar of ouder? Dan heb jij een rijpere huid. Vergis je niet, een rijpere huid is niet persé een oude huid. Want een rijpere huid kan er nog altijd fantastisch uitzien! Vaak gebruiken we het woord anti-aging. We bedoelen hiermee niet dat de tijd niet langer zijn uitwerking op jouw huid heeft. Met anti-aging bedoelen we dat je je kansen op een mooie en gezonde huid ondanks het verstrijken van de tijd kunt vergroten.

Heb jij een rijpere huid? Kies dan voor de 100% natuurzuivere producten uit onze Organic Minerals Rozen lijn of Organic Argania lijn.

Kenmerken rijpere huid

  • lijntjes en rimpeltjes rond ogen en mond
  • huid rondom de ogen is zichtbaar dunner
  • huid is minder elastisch en stevig
  • de huid toont wat dunner, droger of doffer
  • huid vertoont soms tekenen van couperose

EEN GEZONDE, RIJPERE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Roos aan op een natte huid of kies voor de Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij een gevoelige huid. Masseer deze over je gezicht en haal het eraf met een warm kompres. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even 10 min. intrekken. En haal deze er af voordat je je dag of nacht verzorging opdoet.

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en laat je deze even op je oog inweken. Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt.Dit is gelijk een oogverzorging.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Roos ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een droge huid de Multi Use Butter Roos in plaats van de olie. Of je kiest voor de Argan lijn de ageless protection cream en de oogcreme.

3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Roos. Bij een couperose huid scrub je niet, maar dep je alleen! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de rijpere huid of van de Argan lijn kun je kiezen voor het serum en lifting mask