Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Onzuivere huid

Kenmerken onzuivere huid

  • puistjes
  • comedonen (verstopte poriën)
  • glimmende en vette huid
  • verhoogde talgproductie
  • veel onregelmatigheden

EEN GEZONDE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Een goede reiniging van de onzuivere huid is van groot belang. Veel puistjes ontstaan namelijk doordat bacteriën in de verstopte poriën kleine ontstekingen veroorzaken. Breng Multi Use Oil Lavendel aan op de huid en masseer het met vochtige handen op je gezicht. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij open acné. Haal het er dan af met een lauw warme kompresdoek. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep daarmee tweemaal daags de aangedane plekken. Laat vervolgens 10 minuten intrekken.En haal deze er ook af met warm kompresdoek.

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en spray je er wat Multi use oil op. Laat  deze even op je oog inweken. Ook geschikt voor waterproof mascara. Waarom Olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. Dan kun je er wat Rozenwater overheen sprayen , deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

Een goede verzorging is intensief en draagt bij aan het kalmeren van de huid en aan het in balans brengen van de talgproductie. Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel of, bij open acné, Multi Use Oil Calendula Rijstkiem  aan op de huid. Of gebruik de Argan repair creme als dag en nacht verzorging.

3. Verbeteren

Scrub het gelaat twee tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub. Scrub niet bij open acné. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder als masker aan. Laat de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.