Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Jonge huid

Kenmerken jonge huid

  • egaal en veerkrachtig huidoppervlak
  • zichtbare, maar onopvallende poriën
  • natuurlijke glans, maar glimt niet
  • optimale talgproductie houdt de huid soepel
  • geen rimpels en verslapping zichtbaar

EEN JONGE, GEZONDE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Lavendel of Calendula-Mandarijn, aan op de huid met vochtige handen. Masseer deze over het gezicht. Maak een kompres doek nat met lauw-warm water en haal het er weer af. Breng vervolgens Dode Zee Water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat het even intrekken ( max 10 min) . En haal het eraf met een warme kompresdoek

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en spray je er wat multi use oil op. Laat  deze even op je oog inweken. Ook geschikt voor waterproof mascara. Waarom Olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. Dan kun je er wat Rozenwater over heen sprayen , deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel  aan op de huid. Heb je een gevoelige huid, kies dan voor de Multi Use Oil Calendula Rijstkiem. Gebruik bij een ietwat doge huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie.

3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Lavendel. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de jonge huid.