Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Gevoelige huid

Kenmerken gevoelige huid

  • rode vlekjes
  • uitslag
  • trekkerig, branderig of geïrriteerd gevoel na gebruik van producten zoals crèmes, zeep en parfums
  • schilfering
  • reageert op koude, wind en temperatuurwisselingen

GEZICHTSVERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID
IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem of Calendula Mandarijn aan op de huid met. Masseer het  over je gezicht en haal het eraf met een lauw warm kompres. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken ( max 10 min.)

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en doet er  wat multi use oil op. Laat dit even op je oog inweken. Waarom olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. En kun je er nog wat Rozenwater over heen sprayen, deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Mandarijn  aan op de huid. Gebruik bij een droge, gevoelige huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie.

3. Verbeteren

Scrubben is de laatste stap binnen gezichtsverzorging voor de gevoelige huid. Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Calendula Rijstkiem. Roteer niet maar dep alleen. Dit geld ook voor de couperose huid! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de gevoelige huid als extra boost voor de rijpere huid.