Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Psoriasis

 

Psoriasis is een veelvoorkomende, chronische aandoening van de huid. Bij psoriasis zendt het immuunsysteem van het lichaam verkeerde signalen naar de huid, waardoor cellen vier keer sneller dan normaal worden aanmaakt. Het gevolg hiervan is dat er scherp begrensde rode en zilverwitte schilferige verdikkingen van de huid ontstaan, die soms gepaard gaan met jeuk of pijn.

Psoriasis kan over het gehele lichaam voorkomen. De ernst van de aandoening varieert sterk van persoon tot persoon en de symptomen kunnen variëren van mild tot ernstig. Psoriasis is niet besmettelijk. Gebruik voor de behandeling van Psoriasis natuurlijke producten uit de Calendula geurlijnen.

Kenmerken psoriasis

  • scherp begrensde rode en zilverwitte schilferige verdikkingen
  • soms jeuk
  • soms pijn

EEN GOEDE VERZORGING VAN PSORIASIS IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Maak voor het behandelen van psoriasis aan handen of voeten twee- tot driemaal per week een hand- of voetbadje en voeg hieraan zeven eetlepels Dode Zee Zout toe. Laat de handen of voeten 20 minuten in het water ontspannen. Spoel daarna goed af. Wil je psoriasis op het lichaam behandelen? Neem dan twee- tot driemaal per week een bad waaraan je een kilo Dode Zee Zout toevoegt. Spoel na het bad je lichaam goed af.

2. Verzorgen

3. Verbeteren

Scrub de plekken eenmaal daags met Organic Minerals Body Scrub. Breng daarnaast eenmaal per week Dode Zee Modder aan als pakking op de aangedane huid. Laat de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer de pakking langer, maar maximaal 15 minuten, intrekken.