Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Eczeem

Eczeem is een veelvoorkomende oppervlakkige huidaandoening in de vorm van een ontstekingsreactie van de huid. Eczeem veroorzaakt jeuk en roodheid van de huid. Vooral jongere kinderen hebben last van eczeem, maar het kan zich helaas ook op latere leeftijd ontwikkelen. Eczeem is niet besmettelijk. Kies bij eczeem voor: Calendula Mandarijn (heilzaam), Lavendel (ontstekingsremmend) of Rijstkiem (bij een notenallergie en voor kinderen t/m 8 jaar)

Kenmerken eczeem

  • jeuk
  • droge huid
  • rode huid
  • in sommige gevallen blaasjes
  • in sommige gevallen korstjes
  • verdikte huid

EEN GEZONDE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Dep met een wattenschijfje tweemaal daags Dode Zee Water op de door eczeem aangedane plekken. Laat vijf minuten intrekken en maak daarna schoon met water. Het Dode Zee Water maakt een open verbinding tussen de verschillende huidlagen waardoor de verzorging in stap 2 beter werkt.

 

2. Verzorgen

Nadat de huid goed gereinigd is, breng je Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid. Masseer zacht in. Haal eventueel het teveel aan olie weg. Je kunt in plaats van Multi Use Oil ook Aloë Vera gebruiken of kiezen voor de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem als optimale verzorging voor de door eczeem aangedane huid.

3. Verbeteren

Breng eenmaal per week een masker aan van Dode Zee Modder. Laat 2 tot 5 minuten intrekken. Maak schoon met lauwwarm water. Scrub de huid 1 tot 2 keer per week met Face Scrub Calendula Rijstkiem. Spoel de huid daarna goed af en dep voorzichtig droog. Gebruik ter verbetering en voor herstel van de eczeem plek Multi Use Butter Calendula Rijstkiem.