Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Couperose

Couperose is een verschijnsel waarbij kleine bloedvaatjes, ook wel haarvaatjes genoemd, in het gezicht beschadigd raken. Couperose ontstaat vaak spontaan als gevolg van het ouder worden van de huid. Het is een onschuldige aandoening die met name in het gelaat zichtbaar is.

Gebruik voor de behandeling van couperose natuurlijke producten uit de Organic Minerals Rozen lijn. Let erop dat je de huid aangedaan door couperose alleen dept als je scrubt en gebruik voor de couperose huid nooit producten uit de Eucalyptus Mint geurlijn !

Kenmerken couperose

  • duidelijk zichtbare haarvaatjes
  • roodverkleuring van wangen of neus
  • soms roodverkleuring van voorhoofd en een deel van de kin
  • droog
  • gevoelig
  • kleine rode stervormige plekjes of lijnen

EEN STRALENDE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Roos aan op de huid en masseer het over je gezicht met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij een gevoelige huid. Haal het eraf met een lauw warme kompres. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.( max 10 min.) En haal eraf met een kompresdoek

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en doet er  wat multi use oil op. Laat dit even op je oog inweken. Waarom olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. En kun je er nog wat Rozenwater over heen sprayen, deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

 Blend een spray rozenwater en  Multi Use Oil Roos  in je hand en breng aan op de huid. Gebruik bij een droge huid de Multi Use Butter Roos in plaats van de olie.Als dag en nacht verzorging

3. Verbeteren

Breng driemaal daags Multi Use Butter aan op de huid en masseer dit zachtjes in. Breng voor het slapengaan een iets dikker laagje Butter aan en laat gedurende de nacht intrekken. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als masker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.