Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Bestraalde huid

Een bestraalde huid is uit balans en heeft voor herstel extra zorg nodig. De producten uit de 100% natuurlijke Organic Minerals Face Care Lijn zijn uitermate geschikt voor bestraalde huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van deze aangedane huid. Kies daarom voor de Calendula Rijstkiem lijn.

Kenmerken bestraalde huid

  • gevoelig
  • uit balans
  • trekkerig, branderig of geïrriteerd

EEN GOEDE VERZORGING VAN DE BESTRAALDE HUID IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Een goede reiniging is de basis voor een optimale verzorging van de bestraalde huid. Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid en emulgeer daarna met vochtige handen. Dep daarna de huid droog met een lauw warme kompresdoek.

Tip:  Voor een oogreiniging maak je een watje nat en doet er  wat Multi use oil op. Laat dit even op je oog inweken. Waarom olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. En kun je er nog wat Rozenwater over heen sprayen, deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Rijstkiem  aan op de huid. Je kunt in plaats van de olie ook kiezen voor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Met deze Butter worden  goede resultaten behaald als ondersteuning van het herstel van de bestraalde huid.

3. Verbeteren

Na een goede reiniging en een intensieve verzorging ga je bij stap 3 aan de slag met het verbeteren en revitaliseren van de bestraalde huid. Gebruik hiervoor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Breng een flinke hoeveelheid Butter aan op de aangedane, bestraalde huid.