Schoonheidssalon Claudia

"Neem even de tijd voor jezelf"

Afspraak Maken

Tel: 070 220 52 67 / Heiloostraat 495 in Den Haag

Salon Claudia

Acne

Acné is een huidaandoening die heel veel voorkomt in de westerse wereld. Het wordt vaak geassocieerd met de pubertijd maar ook volwassenen kunnen last hebben van acné. Feit is dat deze aandoening wel vaak begint in de pubertijd als gevolg van hormonale veranderingen. Naast een goede verzorging van je huid is bij acné ook aandacht voor de voeding gewenst. Hoe verleidelijk het ook is om zelf je puistjes uit te knijpen, niet doen! Laat dat over aan een beauty professional, want de kans dat je er littekentjes aan overhoudt is dan veel kleiner.

Kenmerken acné

  • vette huid
  • comedonen
  • rode huid
  • verstoorde talgproductie
  • ontstekingen van pukkels en puistjes

EEN GOEDE VERZORGING VAN ACNÉ IN 3 STAPPEN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Lavendel aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij open acné. Dep de huid droog met lauw warm kompres.  Breng vervolgens Dode Zee Water aan op een wattenschijfje en dep tweemaal daags de aangedane huid. Laat minstens 10 minuten intrekken.En haal het er dan af met een lauw warm kompres.

Tip: Als je het dode zee water laat intrekken.Poets dan ondertussen je tanden of doe je haar.Maak het reinigings- ritueel zo toegankelijk mogelijk voor je. Voor een oogreiniging maak je een watje nat en doet er  wat multi use oil op. Laat dit even op je oog inweken. Waarom olie? Make-up en vuil worden goed door olie opgenomen. Dit hoeft geen olie laagje achter te laten.Als dit wel zo is heb je teveel olie gebruikt. En kun je er nog wat Rozenwater over heen sprayen, deze neemt dan de olie mee de huid in.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel of bij open acné Calendula Rijstkiem  aan op de huid. Of kies de Argan repair cream

3. Verbeteren

Scrub twee tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub. Scrub niet bij open acné! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als masker. Laat de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.